HUISSTIJL

Een huisstijl weergeeft de identiteit van je business, je imago komt vervolgens voort uit die huisstijl. Een uitstraling laat iedereen zien wie jij bent, wat je doet en waar je in gelooft. Als je huisstijl niet past bij je verhaal, kun je anders overkomen voor de buitenwereld, misschien wel niet zoals je zou willen. Het is dus van groot belang dat je een huisstijl hebt die precies vertelt wie je bent en wat je doet, waar uiteindelijk een passend imago aan te hangen is.

Weten wie je bent en waar je voor staat kan soms nog best lastig zijn, ik help jou om jezelf te herkennen in wat je wilt uitstralen. Dit doe ik door de focus te leggen op dat wat jou uniek maakt. Ontdek de kracht van marketing! Door het inzetten van promotiemateriaal trek je nog meer klanten naar jouw onderneming toe. Ik kan jou helpen met het maken van een gehele huisstijl. Van het ontwerp van je website tot visitekaartjes en van posters tot brochures.

rebranding

Heb je al een huisstijl maar voel je het niet helemaal meer? Past je huidige huisstijl niet meer bij je en ben jij toe aan rebranding? Daar help ik je ook graag bij! Rebranding houdt in dat wij als het ware de identiteit van je business gaan veranderen. Dit kan op verschillende manieren, namelijk heel subtiel, door bijvoorbeeld een ander design of logo te ontwerpen. Of je kiest voor een complete aanpak. Dan neem ik de totale uitstraling van je bedrijf onder handen zodat je business een compleet nieuwe branding krijgt.

Wil jij dat ik je help bij het ontwerpen van je gehele huisstijl of ben je toe aan een rebranding? Graag ontvang ik je naam, emailadres en ook eventuele wensen omtrent je nieuwe huisstijl, middels het contactformulier. Nadat ik het formulier ontvangen heb, ga ik voor jou aan de slag. Jij krijgt binnen 1 á 2 werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd. Mocht dit anders lopen, dan communiceren wij daar goed over. Zodra jij je eerste set voorbeelden hebt ontvangen, mag je deze voorzien van feedback.

Ik stop al mijn liefde en creatie in het ontwerp om jou 100% tevreden te stellen. Zodra jij akkoord bent met je ontwerp zal ik een betaalverzoek doen middels Tikkie of kun jij dit via een overboeking betalen. Na betaling krijg je alle bestanden via de e-mail toegestuurd. Daarna is je logo ready om aan de wereld te laten zien!