LOGO

Je logo is de basis van jouw huisstijl. Een logo zegt veel over wie jij bent en wat je doet. Als ondernemer investeer jij veel tijd en geld in de herkenbaarheid van je bedrijf, vergeet daarbij de eerste indruk niet! Een logo zorgt grotendeels voor die herkenbaarheid. Jouw doel is natuurlijk dat iedereen je logo zal herkennen en onthouden. Als jij een logo voor je bedrijf kiest, is het belangrijk dat deze goed bij je verhaal past. Een logo zegt vrijwel alles, het is een visuele uiting van wat je wilt overbrengen. Ik help je graag bij het ontwerpen van een uniek logo!

Wil jij een uniek logo, die goed bij je past? Graag ontvang ik je naam, emailadres en ook eventuele wensen voor je logo, middels het contactformulier. Nadat ik het formulier ontvangen heb, ga ik voor jou aan de slag. Jij krijgt binnen 1 á 2 werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd. Mocht dit anders lopen, dan communiceren wij daar goed over. Zodra jij je eerste set voorbeelden hebt ontvangen, mag je deze voorzien van feedback.

Ik stop al mijn liefde en creatie in het ontwerp om jou 100% tevreden te stellen. Zodra jij akkoord bent met je ontwerp zal ik een betaalverzoek doen middels Tikkie of kun jij dit via een overboeking betalen. Na betaling krijg je alle bestanden via de e-mail toegestuurd. Daarna is het de hoogste tijd om je logo aan de hele wereld te laten zien!