review

Met een personal brand vergroot jij de kans dat mensen jou herkennen én onthouden. Met een sterke branding positioneer jij je als een echte expert binnen je vakgebied. Zo kan jij laten zien waar je voor staat, jij bent jouw eigen merk! Lees de succesverhalen van mijn klanten. 

Own Your Beauty Goor

" Sita heeft veel voor ons betekend, van het maken van visite kaartjes, flyers, website, banners, prijslijsten eigenlijk alles wat je nodig hebt (in ons geval) om je zaak qua reclame materiaal te beginnen. Je hoeft haar maar te appen en ze regelt het super snel voor je. Het contact is erg prettig en de prijs is ook goed! Je bent een topper en er komen nog meerdere projectjes aan. "

groentefruitbrigade

" Sita heeft ons mooie nieuwe mogelijkheden laten zien om onze uitstraling te verfrissen en te moderniseren. Hierdoor hebben we 1 huisstijl en lijn in onze materialen kunnen bewerkstelligen. "

Kristalhelder

" Ik heb Sita bij toeval ontmoet en dat kwam precies op tijd! Ik wilde al een tijdje een logo wat meer over mij verteld. Sita en ik voelden elkaar heel goed aan en eigenlijk zaten we heel snel op één lijn met het ontwerp. Het is een prachtig logo geworden dat “spreekt”! Dank je wel voor je fijne en snelle samenwerking en het resultaat. "

hulpdiehelpt

" Sita zet zich in om onze mooie organisatie Hulp die Helpt te promoten. Dit doet ze ook met veel passie. Ik ben superblij met de wijze waarop ze dit doet en beveel haar zeker aan. "

hospitaalbroeders

" Sita heeft ons heel erg geholpen met een Canva template. Hiermee kunnen we makkelijk aan de slag om professionele documenten te maken. Sita is heel betrokken, stipt, nauwkeurig, deskundig en ook niet onbelangrijk een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. "

balanced-feet

" Sita is prettig in omgang. Kan als het nodig is ook snel wat regelen. (Als de klant eigenlijk te laat is met bestellen). Maar kan dan snel schakelen en is daarin super flexibel. Denkt goed met je mee voor een mooi eindresultaat! Ga zo door! "

recoverypoint

" Sita is een gedreven, passie volle vrouw. En dat zie je terug in haar werk. Als je iets nodig bent in de branding of design dan is zij zeker een expert op dit gebied. En wanneer je iets nodig bent heeft ze het ook heel snel geregeld dat is ideaal. Dus weet jij zelf niet wat je wilt met je onderneming dan ben je bij haar aan de juiste adres. Topper. "

levensbazen

" Sita heeft ons op een fijne manier geholpen met onze huisstijl. Ze is vooral heel sterk in het samenstellen van een kleurenpalet. "

phoenixbakerynl

" Sita heeft mij benaderd om samen te gaan kijken om mijn instagram een nieuwe look te geven. Iets meer een geheel van maken. Kleuren werden gekozen, veel besproken, wat mijn wensen zijn wat ik wel mooi vind en vooral wat ik niet mooi vind. Sita heeft veel geduld met me, legt alles uit. Werkt snel en als er iets veranderd moet worden vind ze dat geen probleem. Alles word netjes overlegd en samen komen wij tot een prachtige eind product. Super fijn. Sita dankje voor je hulp. "

Over sita patel

producten

contact

Bel, app of mail mij gerust!
06 44 555 610
Contactformulier

 

©2023 Sita Patel | Grafisch Vormgever