AANBOD

Het is tijd om jezelf te laten zien! Wij gaan samen op zoek naar de identiteit van je business en zorgen voor herkenbaarheid. Branding gaat over persoonlijkheid en de stijl van jouw business. Je personal brand is wat je klanten zien en voelen, je zal dus moeten opvallen! Met een personal brand vergroot jij de kans dat mensen jou herkennen én onthouden. Met een sterke branding positioneer jij je als een echte expert binnen je vakgebied. Zo kan jij laten zien waar je voor staat, jij bent jouw eigen merk!

Een logo is een van de eerste onderdelen van je branding die mensen meteen zien. Een eerste indruk dus. Je logo moet in een keer uitstralen wat jij wilt vertellen. Als jij een logo voor je bedrijf kiest, is het belangrijk dat het goed bij je past. Het gaat er dus niet alleen om dat je logo een aantrekkelijk ontwerp heeft, maar ook dat je logo een visualisatie is van jouw unieke en persoonlijke verhaal. Wil jij ook een eerste goede indruk maken?

Je huisstijl omvat de gehele identiteit van je branding. Een herkenbaar logo en passende lettertypes en kleuren maken of breken je huisstijl. Met je huisstijl bepaal jij het imago van je business. In een herkenbare huisstijl komt alles samen zodat je een eenheid hebt in alle uitingen van je business. Heb jij al een persoonlijke huisstijl?

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het doorvoeren van je branding op social media is dan ook een belangrijk onderdeel van je business. Een consistente huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling zodat alles als eenheid wordt gezien. Voer jij je unieke branding al door op je social media kanalen?