OVER MIJ

Hey, wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Sita Patel en ik ben Grafisch vormgever. Herken jij het dat je diep in je hart een bepaald verlangen voelt, maar dat je hier niets mee doet? Dat heb ik een tijdje gedaan. Tot vorig jaar, nu handel ik namelijk vanuit mijn hart en ziel en dat geeft mij een enorme voldoening!

Creativiteit heeft altijd al in mij gezeten. Vroeger was ik al bezig met knutselen en tekenen, ook op school was dat het liefste wat ik deed. Ik merkte dat het creatief zijn mij vrolijk en enthousiast maakte. Ik ben ontzettend perfectionistisch dus alles moet tot in de puntjes correct zijn, dat was vroeger ook al zo. Ik heb eerst een tijdje in het onderwijs gewerkt, vervolgens een lange tijd bij de bank en heb toen een switch gemaakt naar de zorg. Ik was vooral bezig met het ontdekken van mijn passie. Ondanks dat ik nu vier jaar met veel plezier in de zorg werk, begon het te kriebelen. Ik miste de creativiteit vanuit mijzelf. Ik wilde bezig zijn met mijn handen en de mooiste ontwerpen creëren.

Nog niet zo lang geleden heb ik dus de grote stap gezet. Ook al vond ik het ontzettend spannend en was ik op zoek naar mijn zelfvertrouwen, ben ik toch voor mijn passie gegaan. Ik bied graag een helpende hand aan een ander, dat zie je zowel terug bij mij als zorgverlener en als grafisch vormgever. Ik heb de keuze gemaakt om mijn eigen business te starten zodat ik voor iedereen een persoonlijke en unieke branding kan creëren.

Ik merk dat ik veel kracht uit mijn eigen business haal, dit is een passie wat altijd al in mij zat, maar nooit naar buiten is gekomen. Ik ben dan ook van mening dat je altijd naar je gevoel moet luisteren en je passie achterna moet gaan, dat is tot nu toe mijn beste keuze ooit geweest. Mijn doel is om een ander in zijn of haar eigen kracht te zetten door middel van een passende en sterke branding!